fbpx

vacature functie

Vacature

Orderpicker magazijn (koel en ongekoeld)
28 - 32 uur (ma t/m do)
Oisterwijk

Als orderpicker bij Lekker Brabant word je de hele dag omringd door, hoe kan het ook anders, Brabantse specialiteiten! Je bent de hele dag bezig met allerlei werkzaamheden, zoals het orderpicken, goederenontvangst, vullen van rolcontainers en het controleren van bestellingen; jij bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken!

Solliciteer

Vacature

Medewerker Verkoop Binnendienst
16 - 20 uur (wo, do en vr)
Oisterwijk

Ben jij communicatief vaardig? Weet jij klanten telefonisch te inspireren en weet jij precies wat ze nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je inventariseert de binnengekomen bestellingen en bekijkt wat de klant van ons verwacht en hoe jij dat op de voor iedereen beste manier kunt waarmaken. Je hebt telefonisch en per mail contact met de klant.

Solliciteer

Vacature

Junior Service Merchandiser (Bakwagen)
36 uur (di t/m vr)
Oisterwijk

Ben jij graag heel de dag onderweg met een bakwagen? En houd jij ervan om mensen blij te maken met ambachtelijke, lokale, Brabantse specialiteiten? Vind jij het leuk om daarnaast ook actieproducten te verkopen en de relatie met de supermarkten wekelijks te onderhouden? Dan is deze baan echt iets voor jou! Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag

Solliciteer