Van Brabant, voor Brabant De authentieke smaken van Brabant

Het Brabantse worstenbroodje is misschien wel de bekendste lekkernij van onze provincie. De worstenbroodjes van Lekker Brabant zijn altijd royaal gevuld en smaakvol gekruid, volgens traditioneel recept. Ze worden uiteraard, net als vroeger, met de hand gemaakt door ambachtelijke bakkers. Hoe ze smaken? Naar meer!

Voor en door bourgondisch Brabant

Brabant staat bekend om z’n worstenbroodjes, maar er komen nog veel meer lekkernijen uit onze regio. Lekker Brabant werkt samen met meer dan 30 lokale specialisten. Van (banket)bakkers tot slagers en van zuivelboeren tot fruittelers. Allemaal maken ze prachtige producten met authentieke smaken. En daar willen wij iedereen van laten genieten.

Kwaliteit herken je zo

Met zo’n 200 lokale lekkernijen in diverse productgroepen zijn we in veel Brabantse supermarkten al goed vertegenwoordigd. Rond de feestdagen hebben we ook vaak bijzonder lekkere Brabantse inhakers. Je herkent onze streekproducten in de schappen direct aan het typisch rood-witte ‘Brabants bont’ motief. Zie het als een keurmerk voor smaak, kwaliteit en authenticiteit.  

Thuis genieten van lokaal lekkers

Kakelverse eieren, ambachtelijke kaasjes, heerlijke ‘stokskes’ en bolussen; de lekkerste en meest vertrouwde producten komen gewoon uit de buurt. En wij zien het als onze taak om de échte smaken van Brabant voor jou bereikbaar te maken. Daarom vind je de producten van Lekker Brabant in bijna elke lokale supermarkt. Elke dag weer.

Een uniek stukje Brabant.. … gewoon in je supermarkt

Het unieke assortiment van Lekker Brabant komt zorgvuldig tot stand en is door de jaren heen flink uitgebreid. Inmiddels werken we samen met zo’n 30 (boeren)bedrijven die de authentieke smaken van Brabant springlevend houden. Van balkenbrij en bloedworst tot rozijnenmikskes en havermoutpap. Lekker Brabant brengt alle smaken van de streek naar de lokale supermarkt. Zodat jij er van kunt genieten, wanneer je maar wilt. 

Waarom Lekker Brabant?

  • Gevarieerd aanbod met ruim 200 Brabantse lekkernijen;
  • Snelle en flexibele levering;
  • Lekker vers voor een (h)eerlijke prijs;
  • Unieke (banket)specials rond feestdagen.

Het beste voor (met) Brabant!

Koop je de streekproducten van Lekker Brabant, dan verwen je daar natuurlijk in eerste instantie jezelf, je familie en vrienden mee. Maar wist je dat je er ook veel Brabantse boeren, bakkers en andere kleine ondernemers blij mee maakt? Zij kunnen onder meer rekenen op een eerlijke prijs, een groot bereik (150 verkooppunten) én een prominente (schap)plaats in de lokale supermarkten. Ze hoeven dus niet zelf de boer op. 

 

Door slim met elkaar samen te werken, houden we de authentieke smaken van Brabant in stand. Bijkomend voordeel is dat we zo ook met elkaar onze ecologische voetafdruk klein houden. 

“De smaak van Moeke’s soepen, brengen me terug naar vroeger.”

-

“Als ik in de supermarkt ben, kan ik het vaak niet laten om iets van Lekker Brabant mee te nemen.”

-

“Het is fijn om klanten ook de ambachtelijke smaken van de streek te kunnen aanbieden.”

-

“Eén contact voor alle streekproducten, dat vind ik erg prettig”

-

“De mensen van Lekker Brabant leveren snel en denken altijd met je mee."

-

“Dankzij Lekker Brabant bereik ik in één klap bijna alle Brabanders.”

-

“Lekker Brabant biedt eerlijke producten voor een eerlijke prijs.”

-

“Zo’n heerlijke Brabantse bavarois is echt een verwennerij”

-

“Als ik Moeke’s groentesoep proef, moet ik altijd aan mijn eigen moeke denken.”

-